15. 2. 2016
V úterý 16.2.2016 se v jihlavském NATURAL CENTRU od 16:00 uskuteční přednáška na téma zdravé vaření. MUDr. Judita Hofhanzlová představí, jak si v každou roční dobu obohatit jídelníček čerstvými potravinami. Zaměří se především na fermentované potraviny, byliny, ovoce, zeleninu a nápoje. Přednáška bude doplněna o ukázku přípravy zdravého a vyváženého jídla. Vstup zdarma.
Přednášející:
MUDr. Judita Hofhanzlová
Zabývá se klasickou homeopatií, prací s rodinnými systémy, zdravou výživou, poradenstvím těhotným a kojícím ženám. Je autorkou řady knih, které se zabývají péčí o děti, zdravým způsobem života (recepty na rychlé a zdravé vaření) a přirozeným způsobem léčby nemocí. Ve svém přístupu uplatňuje zásady celostního pohledu na život člověka, jeho zdraví a léčbu.
Dana Vejsadová
Věnuje se výživovému poradenství, sestavuje jídelníčky na míru, je pravidelným přednášejícím na téma zdravého stravování a lektor kurzů s tématikou zdravého životního stylu.