(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52342772-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');

15. 2. 2016

V úterý 16.2.2016 se v jihlavském NATURAL CENTRU od 16:00 uskuteční přednáška na téma zdravé vaření. MUDr. Judita Hofhanzlová představí, jak si v každou roční dobu obohatit jídelníček čerstvými potravinami. Zaměří se především na fermentované potraviny, byliny, ovoce, zeleninu a nápoje. Přednáška bude doplněna o ukázku přípravy zdravého a vyváženého jídla. Vstup zdarma.

Přednášející:

MUDr. Judita Hofhanzlová

Zabývá se klasickou homeopatií, prací s rodinnými systémy, zdravou výživou, poradenstvím těhotným a kojícím ženám. Je autorkou řady knih, které se zabývají péčí o děti, zdravým způsobem života (recepty na rychlé a zdravé vaření) a přirozeným způsobem léčby nemocí. Ve svém přístupu uplatňuje zásady celostního pohledu na život člověka, jeho zdraví a léčbu.

Dana Vejsadová

Věnuje se výživovému poradenství, sestavuje jídelníčky na míru, je pravidelným přednášejícím na téma zdravého stravování a lektor kurzů s tématikou zdravého životního stylu.

Facebook